Livrare si retur

Livrare

Comenzile dvs. pot fi livrate pe tot teritoriul Romaniei. Livrarea se face prin curierat rapid la adresa indicata de dvs. in formularul de comanda. Pe colet va fi mentionat numele dvs. si numarul de telefon pentru a putea fi contactat in cazul in care nu sunteti la adresa in momentul livrarii.
 
Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 250 RON se percepe o taxa fixa de transport de 25 RON, indiferent de localitatea de livrare.
 
Pentru comenzile cu o valoare de peste 250 RON transportul este gratuit.

Termenul de livrare al comenzilor efectuate prin magazinul online este de 5-7 zile.

In cazul primirii de produse afectate de conditiile de transport, orice reclamatie va fi transmisa prin e-mail in temen de 24 ore de la receptionarea produselor. Va rugam sa verificati produsele in prezenta reprezentantului firmei de curierat si sa reclamati eventualele daune la tel: 40 722 383 098 sau e-mail: contact@icoane-lemn.ro.

Politica de retur

Aveti dreptul de a solicita returul produselor comandate in termen de 14 zile de la primirea lor prin serviciul de curierat partener, contravaloarea comenzii fiindu-va restituita integral, in cazul indeplinirii conditiilor de mai jos.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor cad in sarcina cumparatorului. Acesta va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor care urmeaza a fi returnate, contractarea serviciului de curierat rapid si corectitudinea datelor privind expeditia returului.

Produsele realizate la comanda, dupa specificatiile cumparatorului, nu pot fi returnate decat in cazul in care prezinta defecte de fabricatie, caz in care acestea vor fi semnalate prin e-mail sau telefon producatorului in vederea rectificarii lor sau inlocuirii produsului.

Conditiile necesare pentru acceptarea returului la produsele standard din oferta comerciala:

  • Produsele din lemn nu au fost deteriorate sub nicio forma de cumparator si se afla in starea in care au fost achizitionate
  • Produsele se returneaza in ambalajele lor originale, care nu au fost rupte sau deteriorate
  • Brosurile care pot insoti produsele sunt intacte si nu au fost deteriorate sau rupte. Acestea se returneaza, de asemenea, odata cu produsul
  • Cumparatorul detine documentele contabile care au insotit produsele achizitionate

Valoarea returnata cumparatorului in urma cererii de retur va fi calculata in functie de starea produsului returnat, in raport cu conditia sa originala. Din valoarea returnata pot fi deduse costuri pentru restaurarea produsului si a ambalajului la starea initiala.

Cererea de retur se va formula intotdeauna in scris de catre cumparator, la adresa de e-mail contact@icoane-lemn.ro si va avea un termen maxim de solutionare de 7 zile lucratoare. Cumparatorul care a formulat cererea va fi notificat la adresa de e-mail folosita pentru a trimite cererea.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati
MOBIL 40 722 383 098
contact@icoane-lemn.ro

Rămâneți conectat la noutăți despre produsele noastre

Abonați-vă gratuit la newsletterul nostru pentru a primi oferte la icoanele noastre.

Vă mulțumim pentru abonare!